Voorbeelden
Contactinformatie

Prepair it kan de volgende reparaties verrichten:

Reparaties in graniet, marmer en composiet
Door het gebruik van een innovatief reparatiesysteem kan Prepair it kleine tot middelgrote schades aan kanten, hoeken of in oppervlakken, maar ook schades tijdens montage of in de werkplaats, vrijwel onzichtbaar herstellen.

Aanrechtbladen met kunststof toplaag
Onder kunststof aanrechtbladen verstaan we o.a. multiplexbladen die voorzien zijn van een HPL-toplaag en bladen met een melamine toplaag. De beschadigingen zijn vaak verschillend van aard, zoals brandplekken, krassen en val- of stootschades. Prepair it kan nagenoeg alle kleuren en patronen natuurgetrouw nabootsen. Bij de reparatie wordt alleen de beschadiging hersteld en er hoeft verder niets gedemonteerd te worden.
Bij een schade waarin vocht en vet aanwezig is, is het vrijwel onmogelijk afdoende te repareren. Dit i.v.m. onvoldoende hechting van de herstelproducten.

Deuren en wanden bekleed met HPL/melamine enz.
Ook u wordt weleens geconfronteerd met het euvel dat er net voor de oplevering een beschadiging ontstaat, zoals stukje van de rand af, hoek kapot, scharnier te ver uitgefreesd, etc. Vaak zijn dit schades die ontstaan tijdens het transport, de montage of tijdens de bouw.
Prepair it kan dat probleem, of het nu in een unikleur of in houtmotief is, oplossen. Alleen in metallic- en de rvs-kleuren kunnen wij u geen afdoende oplossing bieden.

Kozijnen (kunststof, aluminium, houten)
Kleine tot middelgrote schades (niet groter dan ca. 5 cm²) aan kunststof, aluminium en houten kozijnen kunnen op een snelle en vakkundige wijze door Prepair it ter plaatse worden hersteld. We spreken dan o.a. over een verkeerd geboord gat, stukje eruit op hoeken en kanten (ook bij folie) of krassen, deukjes, blaasvorming, etc. Meestal zijn dit beschadigingen die tijdens het transport, de montage of bij een inbraak ontstaan.
De beschadigingen die zijn ontstaan zijn optisch van aard en niet van constructieve aard. Indien de beschadigingen van constructieve aard zijn, dan kunnen wij u helaas niet van dienst zijn. Deze schades zijn vrijwel nimmer afdoende te repareren als de oorzaak van de scheurvorming niet hersteld wordt.
De voorwaarden waaronder een reparatie kan plaatsvinden zijn een temperatuur van minimaal 12°C op de plaats van de schade en een luchtvochtigheid die lager is dan 70% bij kunststof en aluminium kozijnen.

Vloeren
Kleine tot middelgrote beschadigingen (tot maximaal 5 cm²) in uw laminaat vloer, massief houten vloer, linoleum en vloertegels kan Prepair it voor u vakkundig oplossen.

Meubels/interieurs
De beschadigingen die ontstaan, zijn vaak verschillend van aard en omvatten o.a. schuurschades, verdwijnen van kleur, doorgeschuurde kanten, krassen en val- of stootschades. Vaak zijn dit beschadigingen die ontstaan tijdens de fabricage, het transport of de montage.
Met beschadigingen aan leder, vloerbedekking (anders dan hout, laminaat, marmer en graniet) en bekleding op o.a. meubels kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

Piano's/vleugels
Kleine- tot middelgrote schades zoals stootschades en krasjes of krassen zijn afdoende te repareren. Dit zowel in de kleur zwart als houtkleuren. Prepair it komt dit ter plaatse voor u oplossen.
In de kleur wit is een en ander moeilijker te realiseren i.v.m. de wittint en vergeling van de lak.

Voor de behandeling

Na de behandeling

Voor de behandeling

Na de behandeling